Expositie ‘Verbonden Creaties’ in DE KOM

Van woensdag 13 december tot en met zaterdag 20 januari 2024 is in theater DE KOM (begane grond) de expositie Verbonden Creaties te bezichtigen. De tentoonstelling is georganiseerd door Stichting KunstGein. De expositie is te bezoeken van woensdag tot en met zaterdag van 12.30 uur tot 16.30 uur. Theater DE KOM is gevestigd aan Stadsplein 6 in de binnenstad van Nieuwegein.

Er hangen kunstwerken van Sjeeda Mohadjeri, haar zus Mahsjid Djalinoes en Mojgan Jalinous, dochter van Mahsjid. Sjeeda is een geboren kunstenaar. Sinds een paar jaar maakt zij botanische gipskunstwerken, variërend van planten en bloemen tot opvallende groenten. Het begint met het drukken van een object in klei, dan gieten met gips en na het verwijderen van de klei resulteert een 3d-afdruk van het originele object.

Mojgan is student Grafische Vormgeving en Interieur Design. Haar kunst is heel divers. Ze schildert, tekent kalligrafeert en fotografeert. Voor Mahsjid zijn kleuren en creatief bezig zijn een passie. Alle figuren in haar kunstwerken zijn stukjes van het verhaal van haar leven. Kunst is een mooie brug tussen Mahsjid en haar omgeving.

KunstGein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk