Expositie van Monique Murray in het KCN

Vanaf zaterdag 14 maart tot en met zondag 5 april 2015 exposeert Monique Murray in de galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas.

Monique is autodidact en haar stijl is te benoemen als realistisch met een figuratieve inslag. Kleuren en vormen ontdekken, is voor haar een belangrijk aspect daarbij; natuur, mensen, emoties en gevoel zijn haar inspiratiebronnen.

Lef, vrijheid, passie en creativiteit kenmerken de stijl van Monique Murray; deze komen, heel uitgesproken, samen in het schilderij van de flamencodanseres ‘Dolores’. Het werk van Monique, een van de nieuwe leden van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein, bestaat niet alleen uit figuratieve werken, maar ook uit bloemen en landschappen.

Benieuwd naar de creaties van Monique Murray? De galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein, Kerkstraat 38, Nieuwegein is op zater- en zondagen geopend op van 14.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Zaterdag 14 maart 2015 om 15.00 uur zal Henk Satijn, voorzitter van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein, de expositie openen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren