Expositie “Van (geen) wijken weten” over: Galecop en Blokhoeve

“Van (geen) wijken weten” is de titel van een doorlopende expositie in Museum Warsenhoeck over de wijken in Nieuwegein. Dit is een wisselexpositie waarin steeds nieuwe wijken aan bod komen. In de nieuwe tentoonstelling zijn nu de wijken Galecop en Blokhoeve te zien.

Weet u eigenlijk wel hoe uw wijk ontstaan is en waarom de wijk zo genoemd is? In hoeverre bepaalde het aanwezige landschap de indeling van uw wijk? Aan de hand van foto’s, films, documenten en afbeeldingen van kunstwerken laten wij u meer te weten komen over uw wijk. Bewoners uit de wijken nemen u al wandelend mee door hun wijk en zijn op film vastgelegd door de Geinfilmers. Tijdens uw bezoek aan deze expositie ontdekt u hoe mooi Nieuwegein nu is.

Wilt u weten wat Museum Warsenhoeck voor u in petto heeft, kom dan naar het museum en overtuig uzelf. De expositie over Galecop en Blokhoeve is t/m 6 januari 2019 te bezichtigen.

De openingstijden van Museum Warsenhoeck zijn op woensdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00 uur. Het adres is Geinoord 11 Nieuwegein, in het Natuurkwartier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!