Expositie striptekening in Roerdomp

Zaterdagochtend 25 januari is een expositie van leerlingen van striptekenleraar Martin Linnebank in Gezondheidscentrum de Roerdomp aan de Kauwenhof 10-12 officieel geopend. Jan Joost Meijs, directeur van de Roerdomp, hield een welkomstpraatje voor alle gasten. Hij vertelde dat Martin al twee jaar lang werk van zijn leerlingen bij hem exposeert.

In de wachtkamer van de Roerdomp is het expositiebord versierd met feestslingers. Op het bord hangt de striptekening die Martins leerlingen in teamverband hebben gemaakt. Alysha van Bemmel, Luuk Windemuller, Tamara Sprong, Lilu Kusters en Faylinn van Bemmel volgden 3 maanden lang bij Marten de cursus striptekenen. Hij geeft de cursus twee keer per jaar in Buurtplein Doorslag.

Naast de strip expositie heeft het gezondheidscentrum een wisselende expositie van schilderijen van vaak lokale kunstenaars. De schilderijen zijn op doordeweekse dagen van 08.00 tot 17.00 uur te bezichtigen. In de wachtkamer staat koffie klaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren