Expositie ‘Stemmingen’ in het KunstGein Podium vanaf 7 t/m 24 maart

In welke stemming bent u vandaag? En gisteren? De kunstenaars van de expositie ‘Stemmingen’ in KunstGein Podium laten hun stemming tot uiting komen in de werken die getoond worden. De schilderijen, foto’s en keramische objecten dragen de emotie van de maker met zich mee. Dat kan nuchter zijn, fantasierijk, vrolijk, bedachtzaam, realistisch of juist magisch.

En de bezoeker, is die in de stemming om deze emoties te verwerken en te duiden? Laat die zich meenemen in deze ‘Stemmingen’ of wordt de kijker ontstemd? Dat is een goede zaak, want door de botsing van meningen komt de waarde naar boven, of niet… Bij ‘Stemmingen’ mag u kiezen. Neem het virtuele rode potlood en kies het werk wat het best aansluit bij uw stemming van de dag. En morgen opnieuw.

Verantwoordelijke kunstenaars voor deze expositie: Ineka Croon (schilderijen), Jan Donders (fotografie), Riet Hendriks, Agnes de Wildt, Henriette Verkleij en Conny Trouwee (keramiek) Kunstenaar/keramist Lea Wijnhoven zal op 10 maart om 15.00 de officiële opening verrichten.

Podium is open woe-, do-, vrij-, za. 13.00-17.00. Een van de kunstenaars is altijd aanwezig.  U vindt Podium in het Atrium (begane grond) van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren