Expositie: Solidarteit en Samen Leven

ArtKids Foundation presenteert op de begane grond in het Stadshuis van Nieuwegein een nieuwe expositie: ‘Solidariteit en Samen Leven.’ Deze expositie is te bezichtigen op maandag t/m zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur. De entree is gratis. De expositie en activiteiten duren tot de laatste dag van de lente op zaterdag 31 mei.

In een ‘samenleving’ waar onder het mom van individualisme mensen steeds meer ‘naast elkaar’ dan Samen Leven, wil ArtKids meer Samen Leven stimuleren en mensen bewegen Solidariteit te tonen naar elkaar, naar elkaars karakters, naar elkaars culturen, naar elkaars eigenaardigheden, naar elkaars generaties en naar andere individuele verschillen om zo de kloven te overbruggen. In de schilderijen die op kindertekeningen zijn gebaseerd zie je hoe kinderen hierin al slagen.

Vrijdag 21 maart is een bijzondere dag want deze dag is niet alleen de Internationale Dag van de Uitbanning van Rassendiscriminatie maar ook de Wereld Poëziedag en het begin van de Internationale Solidariteitsweek met Personen die vechten tegen Discriminatie & Racisme.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk