Expositie ‘Light en Wood’ in Kunstgein Podium

In KunstGein Podium, op de begane grond van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein, is van 18 januari tot en met 25 februari de expositie ‘Light and Wood’ te zien. De openingstijden zijn van woensdag t/m zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur. Kom kijken en laat u verrassen door een diversiteit aan unieke foto’s en bijzondere kunstwerken van hout. Vrijdag 20 januari om 16.00 uur wordt de expositie feestelijk geopend door wethouder John van Engelen.

Marijke van Overbeek
Marijke van Overbeek legt graag stillevens en natuur(macro) vast. Ook portretten en de mens in zijn omgeving vindt ze interessant. Esthetiek in het beeld is daarbij belangrijk. Ze volgde een vakopleiding en is al enige jaren lid van fotogroep Fotogein.

Rob Jan Derks
Rob Jan Derks werkt graag met hout en vindt het leuk dat te combineren met keramiek, glas in lood of metaal. Om hout te bewerken maakt hij regelmatig gebruik van lasertechnieken. Ordening en ritme zijn kenmerkende elementen in zijn werk.

Carol Olerud
Carol Olerud fotografeert graag mensen, maar maakt ook documentaires en verhalende foto’s. Ze doet mee aan wedstrijden, workshops, jureert en is lid van vele fotogroepen. Zo ontmoet ze veel gelijkgestemde mensen en dat inspireert.

Carol Olerud

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk