Expositie Kunst der Elementen

Op zaterdag 17 januari werd in d’Oude Pastorie op de Oude Sluis in Vreeswijk de expositie Kunst der elementen feestelijk geopend met schilderijen van Nicole van Kuijk. De expositie loopt tot en met 28 februari en is te bezoeken op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur. Toegang is gratis.

Eigenaresse Gina Bijnsdorp: “Nicole heb ik leren kennen als kunstenaar die schilderijen maakt, die in verbinding staan met de wereld van de yoga en die spreken mij zeer aan. Als je de expositie bezoekt en om je heen kijkt zie je verstilling, aandacht, concentratie en contact met water, vuur, aarde en lucht. Een verstilde maar ook heel kleurige wereld.”

Kunstenaar Nicole van Kuijk: “Het is heel fijn hoe vanzelfsprekend onze samenwerking tot stand is gekomen en ik nodig iedereen uit de sfeer te komen proeven in de yoga studio van Gina.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren