Expositie: ‘Kijk op [naar] Kunst!’

Ook tijdens de zomermaanden is er kunst te zien in KunstGein Podium. Van 8 augustus t/m 15 september tonen drie kunstenaars met verschillende disciplines hun kunstwerken. Keramist Elly de Kuijer, kunstschilder Karel de Graaf en Jasmijn Felix met sieraden en schilderijen. De feestelijke opening is zaterdag 11 augustus om 15.00, je bent van harte welkom!

Karel de Graaf – kunstschilder
Hij volgt al jaren cursussen bij beeldend kunstenaar Gerda Cozijnsen. Zijn werk is divers, hij schildert zowel figuratief, de landschappen, als non-figuratief waarin kleur en lijnenspel de hoofdelementen zijn.

Jasmijn Felix – sieraden en acrylic pouring
Bij Wire Wrapping maak je sieraden waarbij je draad van een metaalsoort om een steen of een kraal wikkelt. Acrylic Pouring is een techniek waarbij je, simpel gezegd, verdunde acrylverf over canvas giet. Daarna ontstaan de mooiste kunstwerkjes.

Elly de Kuijer-Delput – keramiek
Zij vindt het een eer dat ze voor de tweede keer mag exposeren bij het Kunstgein Podium! De afgelopen jaren heeft zij zich verder ontwikkeld en heeft nieuwe ervaringen opgedaan die ze graag met de bezoekers wil delen.

Podium is open woe-, do-, vrij-, za. 13.00-17.00. Een van de kunstenaars is altijd aanwezig. Je vindt Podium in het atrium (begane grond) van Stadshuis Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren