Expositie: Fotogroep Fotogein 40 jaar!

Dit jaar viert Fotogein het 40-jarig jubileum met diverse activiteiten. Daarvan is het exposeren van werk van Fotogeinleden op verschillende locaties in Nieuwegein een onderdeel. Eén van de locaties is KunstGein Podium. Er worden ruim veertig prachtige foto’s getoond van leden van Fotogein, ieder met een eigen stijl en specialiteit. Dit alles is te zien vanaf 1 t/m 25 mei.

Het getoonde heeft geen vastgesteld thema, het is veelal recent en vrij werk. Dit betekent dat er een grote diversiteit aan onderwerpen te zien zal zijn van natuur, sport en urbex (vervallen locaties) tot portret en architectuur.

De jubileumactiviteiten zullen worden feestelijk afgesloten met een “Fotofestival” op zaterdag 25 mei a.s. in het Stadshuis van Nieuwegein. Op deze website is meer informatie te vinden over wat het jubileum u naast deze expositie nog te bieden heeft.

Op de foto een aantal leden van fotogroep Fotogein v.l.n.r.: Willibrord van Raaij, Jan Donkers, Lia Hoogveld en Marijke van Vliet – Overbeek

KunstGein Podium is open woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Eén van de fotografen is altijd aanwezig. U vindt Podium in het atrium (begane grond) van Stadshuis Nieuwegein.

Over Fotogein
Fotogein is een actieve fotogroep in Nieuwegein, opgericht in 1979 door en voor enthousiaste vrijetijdsfotografen. Doelstelling van de club is het verbeteren en bevorderen van fotografie door elkaars fotowerk te bespreken en deelnemen aan wedstrijden. Fotogein staat midden in de samenleving en neemt regelmatig deel aan sociale en kunstzinnige activiteiten in de gemeente Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren