Expositie: ‘Feestelijke boten’ in KunstGein podium

50 jaar Nieuwegein! overal zijn er feestelijke boten te zien, voor het raam, in de tuin of balkon. KunstGein Podium viert dit feest mee! De expositie maakt deel uit van het evenement ‘Nieuwegein 1 groot museum’. Van 31 mei tot en met 19 juni is er een groot variëteit kunst te zien met als thema ‘Boten’, dankzij de kunstenaars die deze expositie mogelijk hebben gemaakt. Een ieder met zijn eigen stijl en samen vormen de getoonde werken een feestelijk maritiem geheel.

Tijdens de expositie zijn er werken te zien van de keramisten: Tanja de Rijk, Lea Wijnhoven, Wil Udo en Jacqueline Tijssen. Ook zijn er diverse schilderijen van: Heleen van Zaanen, Bushra Cheema, Hennie van Ling, Monique Willemse, Lisa Peters Esvelt en pastellisten: Simone van Belkom, Jan Muller, Nancy Boone, Henc Smit en Sylvia Kramer.

KunstGein Podium is gedurende deze expositie alle dagen van de week open van 12.00 uur tot 16.00 uur (behalve op de zondag). Feest mee en kom kijken. Zo mis je de boot niet!.

Je vindt Podium in het atrium (begane grond) van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein. Vergeet niet ook de etalage aan Raadstede 75 te bekijken.

Op de foto een van de deelnemende kunstenaars, Simone van Belkom

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk