Expositie ‘Dubbelzinnig’ in KunstGein Podium

Tot 10 februari aanstaande vindt in KunstGein Podium alweer de 40ste expositie plaats. Op deze expositie, met de titel: ‘Dubbelzinnig’, kunt u de kunstwerken zien van drie interessante kunstenaars: Thea Oranje, zij exposeert met foto’s – Maria Vugts, zij laat tekeningen en schilderijen zien en Annie Seelen, Seelen exposeert haar beelden.

De foto’s van Thea Oranje zijn overwegend portretten of docu-portretten van mensen uit India. De tekeningen van Maria Vugts zijn vrije fantasiekoppen of uitbeeldingen van een emotie. Het verklaart ook waarom de titel ‘Dubbelzinnig’ mooi bij de diversiteit van hun werk past: de tegenstelling tussen ‘buitenkant’ en ‘binnenkant.’ Door de mooie vormen van de beelden van Annie Seelen wordt dit nog eens extra versterkt.

De expositie is door de kunstenaars zelf ingericht. Het getoonde werk heeft op een of andere manier verwantschap met elkaar, dit kan zijn in thema, kleur of sfeer.

De expositie ‘Dubbelzinnig’ wordt op zaterdag 6 januari van 15.00 – 17.00 uur officieel geopend en is daarna open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Eén van de kunstenaars is altijd aanwezig. U vindt KunstGein Podium in het Atrium (begane grond) van het Stadshuis van Nieuwegein.

Op de foto van vlnr. Thea Oranje, Annie Seelen en Maria Vugts

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren