Expositie Different Views in het KCN

Van 3 tot en met 18 november zal in het Kunstenaars Centrum Nieuwegein (KCN) de expositie ‘Different Views’ te zien zijn. De expositie toont werken van kunstenaars Jeanet Mori, Hans van Rotterdam en Jan Monsuur, die ieder een eigen specialiteit met zich meebrengen. Van abstract tot landschap en portret. De expositie is te bezichtigen op zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur, in de galerie van het KCN aan de Kerkstraat 38 in Nieuwegein.

De expositie ‘Different Views’ brengt drie verschillende disciplines samen onder één dak. Van Jeanet Mori zijn abstracte werken te zien, Hans van Rotterdam exposeert een aantal landschappen en Jan Monsuur toont een selectie van zijn portretten.

KCN-lid Jeanet Mori is al meer dan dertig jaar actief met schilderen en geen onbekende in het Nieuwegeinse kunstcircuit. Haar recente werk kenmerkt zich door een expressief kleurgebruik in een lyrische abstractie. Autodidact Hans van Rotterdam schildert en tekent landschappen en stadsgezichten. De natuur is zijn inspiratiebron. De tekeningen maakt hij veelal ter plaatse, de uitwerking vindt plaats in zijn atelier. Ook creëert hij zelfbedachte landschappen waarin vooral kleur, beweging en rust te vinden zijn. Jan Monsuur is steeds op zoek naar manieren om zich creatief te uiten. Hij schrijft, schildert en tekent. Hij volgde workshops bij de Amerikaanse portretschilder Daniel E. Greene en schildert regelmatig naar levend model in het atelier van de schilderes Charlotte Leene.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk