Excursie naar de Haarrijnse Plas onder leiding van Nine Ebben

Zondag 26 februari aanstaande organiseert Vogelwacht Utrecht afdeling Nieuwegein, een prachtige excursie naar de Haarrijnse Plas. Een mooie plek om vogels te kijken in een stedelijke omgeving. In de winter zoeken hier vele watervogels hun toevlucht.

Eendensoorten als de smient, brilduiker, kuifeend, tafeleend en krakeend vinden rondom de Haarrijnse Plas ieder wat wils. Qua futen kunnen de deelnemers de fuut, de dodaars en geoorde fuut tegenkomen in dit gebied. Kortom, er is veel leuks te zien in deze plas bij Vleuten.

Aanmelden
Om deel te nemen aan deze leuke leerzame excursie dient u zich uiterlijk 23 februari bij Chris Kling van de Vogelwacht Utrecht aan te melden. Zijn e-mailadres is: chriskling@vogelwacht-utrecht.nl. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen.

Vertrek is om 09.30 uur per auto vanaf parkeerplaats de Blokhoeve nabij het NBC. De deelnemers zijn rond 14.00 uur weer terug. Benzinekosten indicatie: ca. € 1,00 per persoon. Graag gepast betalen aan de chauffeur. Graag bij aanmelding aangeven of je zou willen rijden. Voldoende chauffeurs zijn nodig om deze excursie mogelijk te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk