Euromaster opent Nieuwegein Truck

Zaterdag 15 juni jl. heeft Euromaster de nieuwe truck vestiging in Nieuwegein op bedrijventerrein Het Klooster officieel geopend. Daarmee is er voortaan één centraal punt in de regio Utrecht voor bandenservices en –onderhoud van zware voertuigen, waaronder vrachtwagens, industriële- en landbouwvoertuigen. Het samenvoegen van de activiteiten in de regio Utrecht zorgt voor een verbetering van de bereikbaarheid en het netwerk. Wethouder Ellie Eggengoor van de gemeente Nieuwegein verzorgt samen met Edo Wiggers, Algemeen Directeur Euromaster Nederland, de officiële opening.

Euromaster heeft een landelijk netwerk met garages, gespecialiseerd in banden en onderhoud voor personenauto’s, bedrijfswagen en vrachtwagens. Op dit moment heeft Euromaster vijf locaties in Utrecht en Nieuwegein. In deze regio is Euromaster Nieuwegein Truck benoemd tot de “hotspot” voor zware voertuigen.

Samenvoegen activiteiten
Koos Nieuwenhuizen, Servicecenter Manager Euromaster Nieuwegein Truck: “De truckactiviteiten van de vestigingen in Utrecht (Lage Weide) en Nieuwegein (Archimedesbaan) voegen we samen in de vestiging op Het Klooster. Hier gaan we ons puur richten op vrachtwagens, bedrijfswagens, grondverzetmachines en andere zware voertuigen,” zegt Koos. “Als Euromaster verzorgen we ook banden en onderhoud voor personenauto’s en kleine bedrijfswagens. De zware activiteiten voor bijvoorbeeld vrachtwagens vragen echter om een ander soort vestiging en een andere dynamiek. Met Euromaster Nieuwegein Truck geven we dit een eigen gezicht.”

Centrale locatie
Jeroen Maas, Directeur Procurement, vult aan: “Wij zijn gaan zoeken naar een plek waar we alle zware activiteiten uit de regio Utrecht-Nieuwegein konden bundelen. We hebben verschillende locaties bekeken, maar Het Klooster had onze duidelijke voorkeur. Vooral vanwege de bereikbaarheid en de ontsluiting, zo pal naast de A27. Wij werken zowel op locatie bij klanten als straks hier in dit nieuwe pand. Goede toegangswegen zijn daarom een groot pluspunt.”

Met deze strategische locatie in Nieuwegein is Euromaster beter bereikbaar voor zakelijke klanten en kunnen de monteurs anderzijds snel ter plaatse zijn voor service op locatie. Euromaster verbetert op deze manier haar netwerk.

Euromaster Nieuwegein Truck is te vinden aan het 3e Regimentsdok 1 in Nieuwegein. Geopend van maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:30 uur. Telefonisch zijn zij bereikbaar op: 030-2410720.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren