Katern

Erik van Mourik nieuwe hoofdtrainer Koveni

Korfbal Vereniging Nieuwegein (Koveni) heeft in Erik van Mourik een nieuwe trainer/coach gevonden voor het seizoen 2016/17. De voormalig selectiespeler van Koveni 1 zal vanaf komend seizoen aan het roer staan bij de hoofdmacht van de Nieuwegeinse korfbalvereniging. Bart Mulder (tevens oud speler van Koveni 1) is aangesteld als trainer/coach van het tweede selectieteam.

Met de aanstelling van Van Mourik kan er weer naar boven worden gekeken. De ploeg uit Nieuwegein wist zich afgelopen seizoen zowel in de zaal als op het veld te handhaven, ondanks het vertrek van voormalig hoofdcoach Stefan Gringhuis en de vele blessures die het team te verduren kreeg.

“Als vereniging staan we voor de uitdaging om de de selectie opnieuw vorm te geven, zodat we hier vele jaren mee vooruit kunnen. Ik vind het een mooie uitdaging om samen met Bart Mulder (trainer S2) aan te gaan. Afgelopen jaren ben ik zijdelings betrokken geweest bij de selectie en de junioren. Wat mij opvalt is dat er nog veel rek in zit om de groep verder te ontwikkelen: aan ons de taak om het maximale eruit te halen. Ik heb er in ieder geval veel zin in”, aldus Erik van Mourik.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk