En kunnen we die huren straks dan wel betalen?

Na commotie over bouwen aan de Richterslaan, de van Heukelumstraat en in het Lotusplantsoen kwamen de flats aan de Sluyterslaan in het zicht in Nieuwegein. Deze kleine en slecht geïsoleerde appartementen staan op de nominatie om in de komende jaren gesloopt te worden. Er komen meer woningen voor terug waaronder een aantal sociale huurwoningen, gedeeltelijk voor senioren. Op De Digitale Stad Nieuwegein en andere media is daar herhaaldelijk over bericht.

Raadslid Herman Troost in zijn wekelijkse column: ‘Ook hier veel discussie mede aangeslingerd door linkse politici die over elkaar heen buitelden om de belangen van de burger te verdedigen, in dit geval een aantal van de mensen die in de te slopen flats wonen.’ Klik hier om naar de column te gaan van raadslid Herman Troost van de VSP.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren