EMTÉ in de wijk Galecop wordt een Jumbo

Supermarktbedrijven Jumbo en COOP hebben vandaag bekendgemaakt hoe zij de 130 over te nemen EMTÉ supermarkten onderling verdelen. Alle betrokkenen, inclusief de supermarktmanagers en ondernemers van de EMTÉ winkels, zijn deze week hiervan op de hoogte gebracht. Ook de EMTÉ supermarkt in de wijk Galecop zal worden verkocht. Dit wordt, zoals nu bekend is gemaakt een Jumbo Supermarkt.

Op 5 maart jl. kondigde het consortium van Jumbo en COOP aan dat overeenstemming was bereikt met eigenaar Sligro Food Group over de voorgenomen aankoop van EMTÉ. De transactie is inmiddels aangemeld bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Naar verwachting zal de ACM zich in de loop van het jaar uitspreken over de voorgenomen overname. Om die reden, en vanwege de lopende adviesaanvraag bij de OR van Sligro, is de vandaag openbaar gemaakte verdeling van de afzonderlijke EMTÉ supermarkten naar de toekomstige winkelformules nog onder voorbehoud. Naar verwachting zal de transitie en ombouwoperatie in de loop van 2019 zijn voltooid.

6 thoughts on “EMTÉ in de wijk Galecop wordt een Jumbo

 1. Johannus

  Fijn, beter dan een COOP.

 2. Ronald

  Goh wat fijn… er zijn pas tig Jumbo’s in Nieuwegein, hier zitten we echt op te wachtten… not

  1. Sjaantje

   Nou inderdaad, hadden ze niet beter kunnen kiezen voor een Aldi of een Hoogvliet, wie verzint dit…?

 3. Rene

  Gelukkig, waardeloze winkel, veel te duur, aanbiedingen uit folder nooit in de winkel maar een week later wel, helaas dan niet meer in de aanbieding, producten net niet of over de datum, ga zo maar door

 4. Sjaantje

  Nou inderdaad, wat moeten wij in Nieuwegein in gods naam met zoveel Jumbo’s ? Dan heb ik het nog niet over de Albert heijn’s ?? Laten ze er een Aldi of een Hoogvliet van maken. Lijkt me veel beter !!!

 5. Best

  Wat een ramp! De slechte winkelketens overnemen zulke kwalitatieve EmTe’s.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!