Eindshow Gerda Kagie 6 juli in de Kom

Zaterdag 6 juli geeft Gerda Kagie haar eindshow in het theater de Kom aan het Stadsplein! Tot begin jaren ’80 was Gerda verbonden aan het vermaarde ballet van Penney de Jager; voor Nederland de grondlegster van het Jazz- en Showballet. Als captain-dancer heeft zij meegewerkt aan een ongekend aantal t.v.- en theatershows in binnen- en buitenland, waarin dans en acteren centraal stonden. In deze shows werkte zij veelal met alle prominenten in het artiestenvak.

De avond op zaterdag 6 juli aanstaande bestaat uit een cursisten-uitvoering, de cursisten laten zien wat zij het afgelopen jaar geleerd hebben en een showgedeelte van de show- en opleidingsgroepen. Zoals men mag verwachten dansen alle cursisten mee, vanaf 2 jaar t/m 55 jaar. Na de pauze is het de beurt aan de show- en opleidingsgroepen met als thema Various Stylez. Zij laten hier verschillende dansvormen zien zoals bijvoorbeeld Disco en Modern. Een zeer gevarieerd progamma.

Er zullen op zaterdag 6 juli twee voorstellingen zijn, om 14.30 uur en 19.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Dansstudio Gerda Kagie aan het Kerkveld 63a. De kosten zijn: t/m 12 jr. € 7,50, vanaf 13 jr. € 12,50. Op de dag zelf zijn in de Kom ook kaarten te koop, de kaarten kosten dan: t/m 12 jr. € 10,00 en vanaf 13 jr. € 15,00.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk