Eindelijk vaart in de verbouwing van de supermarkt aan het Makado Center

Begin juni dit jaar had de nieuwe supermarkt op het Makado Center geopend moeten worden. Een kleine maand nadat de Jumbo zijn deuren had gesloten op het winkelcentrum aan de Richterslaan, had Boon’s Markt, een vrijwel onbekende speler in het midden van het land, zijn deuren willen openen met een eerste vestiging in de regio, maar het verlenen van de vergunningen voor de verbouwing verliep niet erg soepel met de gemeente Nieuwegein.

Zoals de planning er nu naar uit ziet zal de nieuwe supermarkt eind november haar deuren openen op het Makado Center in de wijk Jutphaas/Wijkersloot. De winkeliers zijn niet tevreden over het verloop van de verbouwing en lopen veel omzet mis.

Onze videograaf Jos van Vogelpoel en Frans Evers gingen afgelopen dinsdag even langs om poolshoogte te nemen en spraken met Karin Groot, de voorzitter van de winkeliersvereniging.

Frans Evers in gesprek met Karin Groot

4 thoughts on “Eindelijk vaart in de verbouwing van de supermarkt aan het Makado Center

 1. Peter

  een grote bouwput sinds augustus (ook parkeerterrein moest aangepast en 5 volwassen platanen moesten tegen de grond) allemaal voor de komst van BOON

 2. Wicked Soul

  Het had gewoon een Jumbo moeten blijven. Het was de enige die op een beetje normale locatie zat. Boon’s? Nooit van gehoord en ik zal er ook zeker mijn boodschappen niet gaan halen.

 3. Judith Hoynck

  Als het straks klaar is ga ik er zeker boodschappen doen. Het is een flink gemis nu en het parkeren is nu ook een ramp.
  Kan alleen maar beter.

 4. Hessel

  Vandaag op het Makadocentrum geweest. Er vonden GEEN werkzaamheden plaats bij Boon. Zo schiet het niet op en gaat eind november niet worden gehaald.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren