Supersnel en betaalbaar glasvezel binnen handbereik voor bedrijventerrein Plettenburg – De Wiers

Ondernemers en bewoners van het bedrijventerrein kunnen zich aanmelden bij een telecomaanbieder voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. Als voor 2 april 2022 er voldoende abonnementen zijn afgesloten wordt er glasvezel aangelegd op de geselecteerde bedrijventerreinen in Nieuwegein, Driebergen-Rijsenburg, Zeist en Renswoude. Ondernemers en bewoners die voor de sluitingsdatum een abonnement afsluiten betalen geen vastrechtvergoeding.

Voor iedereen bereikbaar
“Wij vinden het belangrijk dat supersnel en stabiel internet voor iedereen bereikbaar wordt. Daarom hebben we voor iedere ondernemer – van klein tot groot – een passend aanbod. Ook de woningen op de geselecteerde bedrijventerreinen nemen we mee. Inclusief een aanbod voor telefonie en televisie. Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat het bedrijventerrein binnenkort aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk. Met elkaar, voor elkaar!” aldus Thomas Vernee, Projectleider DELTA Fiber Netwerk.

Samenwerking
DELTA Fiber Netwerk is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven in Nederland. Zij werken samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de bedrijventerreinen in het gebied binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Fiber Netwerk? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/zakelijk. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in Nieuwegein, Driebergen-Rijsenburg, Zeist en Renswoude.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk