Eigen website nieuwbouw winkelcentrum De Batau

De twee Verenigingen van Eigenaren van winkelcentrum De Batau hebben door gebiedsontwikkelaar AM Real Estate laten onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om het winkelcentrum op en rond het Muntplein uit te breiden. Tevens zal dit jaar een consumentenonderzoek worden gehouden om te kijken of er voldoende potentie is voor het winkelcentrum.
Bij de uitbreidingsplannen zal het nieuw te bouwen complex van De Nieuwe Baten een grote rol spelen. In dit complex zullen woningen en zorg- en sportvoorzieningen worden gerealiseerd en tevens een filiaal van de bibliotheek. Men wil een duidelijke samenhang creëren tussen het complex van De Baten en het nieuwe winkelcentrum.  
Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rond deze uitbreidingsplannen kan men sinds kort terecht op de website www.debatau.nl  Naast het laatste nieuws rondom de herontwikkeling van De Batau zijn op deze site ook andere wetenswaardigheden over het winkelcentrum te vinden. Een papieren nieuwsbrief over dot onderwerp is te verkrijgen in de winkels van het Muntplein, de bibliotheek en de Stadswinkel in het gemeentehuis.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk