Eerste twee BuurtWhatsapp resultaten

Op dinsdagavond zijn twee BuurtWhatsAppers in actie gekomen die zich hadden aangesloten bij BuurtWhatsApp Nieuwegein. Het betrof meldingen in de wijken Galecop en de Doorslag.

In de wijk de Doorslag kon rond middernacht een man worden aangehouden die zich verdacht gedroeg in de buurt van de Wielewaal. De BuurtWhatsApper liep buiten en zag een man geheel gekleed in het zwart zich verdacht ophouden in een poortdoorgang. Hij vluchtte. De politie gealarmeerd en die kon de man kort na middernacht aanhouden.

In de wijk Galecop gebeurde iets heel anders. Een bestelbus van DHL kwam knel te zitten tussen een ‘hoogtebepalingsbalk’ bij de doorgang Lodewijk van Deysselhove en de Louis Couperushove. De chauffeur wilde er vandoor gaan zonder er melding van te maken. Na het aanspreken van de bestuurder is besloten 112 te bellen en de politie langs te laten komen voor opmaken van procesverbaal zodat de gemeente vandaag de schade kan repareren en verhalen op het bedrijf. Zonder melding had de schade voor rekening van de gemeenschap gekomen. Ook kregen we een foto van het voorval. Klik hiervoor op het fotocameraatjes hieronder.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk