Eerste paal verscentrum voor Albert

De start van de bouw van het verscentrum van ND voor Albert Heijn is een feit. Burgemeester Frans Backhuijs kreeg de eer om de eerste paal op bedrijvenpark Het Klooster te slaan. Vanuit dit verscentrum worden vanaf het vierde kwartaal 2015 de verse producten van diverse leveranciers gedistribueerd naar alle winkels van Albert Heijn.

Het heugelijke feit van de eerste paal is gevierd met een ontbijt voor genodigden met als ingrediënten de verse producten die verkocht worden bij Albert Heijn. Daar waren wethouder Johan Gadella van Economische Zaken en de burgemeester bij aanwezig en sprak de burgemeester de genodigden toe. ‘De realisatie van het gezamenlijke verscentrum is goed voor de economie en werkgelegenheid in Nieuwegein en onderstreept de potentie van bedrijvenpark Het Klooster’, aldus burgemeester Frans Backhuijs. Het event werd mede mogelijk gemaakt door Borghese Logistics en Pleijsier Bouw.

Logistiek dienstverlener Norbert Dentressangle (ND) wordt verantwoordelijk voor het nieuwe verscentrum. Het idee achter het verscentrum is dat leveranciers hun producten direct na productie naar het ‘Shared Fresh Center’ brengen. Dit biedt als voordeel dat minder voorraad nodig is, dat het aantal transportbewegingen verminderd wordt en versproducten sneller in de winkels liggen. Bij het nieuwe verscentrum komen enkele honderden arbeidsplaatsen. Op 17 september tekende logistiek vastgoedontwikkelaar Borghese Logistics voor de aankoop van het perceel bouwgrond van 62.100 m2 voor de realisatie van het verscentrum van 40.000 m2.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren