Eerste Nieuwegein Monopoly-spel uitgereikt aan wethouder Johan Gadella

Vandaag was het dan uiteindelijk zover. Het Nieuwegein Monopoly-spel is verkrijgbaar bij de PLUS Supermarkt aan de Nedereindseweg. Het eerste echte exemplaar mocht wethouder van Economische Zaken van Nieuwegein vanmiddag in ontvangst nemen, dit uit handen van supermarkt eigenaar Christ van Loon. Twaalf pallets staan in de winkel, 2000 spellen en het spel is alleen verkrijgbaar bij de PLUS in Nieuwegein en is op twee manieren te verkrijgen:

Bij minimaal 25 euro aan boodschappen krijgt de consument 5 euro korting op het spel. U betaalt dan 44.95 in plaats van 49.95 euro. Maximaal 1 spel per klant. Deze actie duurt de maand november en OP=OP. Het Monopoly-spel is ook direct te koop zonder dat je boodschappen doet. Dan kost het spel 49,95 euro. ‘Gezien de vele vragen die er nu al zijn kunnen er geen spellen gereserveerd worden!’ aldus Christ van Loon van de PLUS Supermarkt.

Stiekem is er ook een derde manier om het spel te bemachtigen. Gedurende de maand oktober hebben we op De Digitale Stad Nieuwegein een prijsvraag lopen. Alleen vandaag nog kunt u meedoen  want morgen trekken we de winnaar van het Monopoly-spel. Dan volgt een nieuwe prijsvraag en kunt u een dure koptelefoon winnen van Sony die ter beschikking wordt gesteld door de Media Markt in Nieuwegein.

Onze videograaf Bart van Rooijen was ter plekke en maakte bovenstaand videoverslag van de uitreiking van het eerste Monopoly-spel aan wethouder Johan Gadella.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren