Eerste Nederlandse ‘vegan’ castingbureau is gevestigd in Nieuwegein

Nederland krijgt een nieuw platform waar acteurs, modellen, muzikanten en andere artiesten die streven naar een klimaatpositief leven met elkaar in contact kunnen komen. Vegan Casting is allereerste ‘vegan’ castingbureau van de Benelux, maakte de organisatie zaterdag bekend op het festival van Cannes.

“Steeds meer bedrijven en reclamebureaus hechten er veel waarde aan om de planeet niet verder kapot te maken met hun producten of diensten”, zegt oprichter en Nieuwegeiner Willo Schröer tegenover onze redactie. “Onze talenten delen dit bewustzijn en zijn bijvoorbeeld veganist of vegetariër. Die connectie maakt campagnes écht geloofwaardig.”

“Bovendien hebben onze acteurs en modellen een groot bereik op social media, waar zij zich ook profileren als bewuste persoonlijkheden. Die authenticiteit is onbetaalbaar en helpt klanten op de lange termijn een gedragsverandering bij de consument teweeg te brengen. Ik merk dat veel mensen een verkeerd beeld van veganisme hebben”, vertelt Schröer verder. “Het is niet alleen een dieet, maar een manier van leven waarmee je je eigen verantwoordelijkheid neemt voor het leven van dieren, je gezondheid en de planeet. Onze pay-off is dan ook: ‘Casting for the planet’. We maken binnenkort de eerste campagne bekend, waar wij de casting voor hebben verzorgd.”

De opdrachtgevers van Vegan Casting richten zich op de online advertentiemarkt, maar ook op traditionele media zoals tv, radio en print. Momenteel bouwt Vegan Casting aan haar duurzame portfolio. Professionele artiesten zijn welkom zich te melden bij het nieuwe platform. Vegan Casting is onderdeel van ArtistMan Enterprises.

Willo Schröer

3 thoughts on “Eerste Nederlandse ‘vegan’ castingbureau is gevestigd in Nieuwegein

 1. Miep

  Allemaal zielige figuren bij elkaar…

  1. Pardon? Waar is uw mening op gebaseerd? Ik ben erg benieuwd!

 2. Bas

  Ach ja, tuurlijk, Miep.
  Tot je ziet wie ECHT de zielige figuren zijn.
  Maar ja, daar is wat meer inzicht voor nodig, en daar is niet iedereen toe in staat,
  Hè Miep….

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren