Eerste les Prenataal zwemmen in Merwestein gratis

Met ingang van 1 oktober heeft Merwestein weer een activiteit speciaal voor zwangere vrouwen: Prenataal zwemmen. Bij Prenataal zwemmen wordt, net als bij andere doelgroepactiviteiten in het water, gebruik gemaakt van de opwaartse druk. Voor zwangere vrouwen betekent dit een enorme verlichting van de wervelkolom en andere gewrichten, waardoor zij bewegingen tot aan het einde van de zwangerschap makkelijker kunnen uitvoeren.
Ter (her-) introductie is de allereerste les Prenataal zwemmen in Merwestein helemaal gratis. Dinsdag 4 oktober is dus dé dag voor zwangere vrouwen uit de regio om gratis te ervaren hoe prettig bewegen in het water is.Prenataal zwemmen werd tot 2008 gegeven in zwembad ‘De Pinguin’, welke onderdeel was van de NV Sportinrichtingen Nieuwegein. Nu er voldoende ruimte is in Merwestein én de vraag naar deze activiteit groot blijkt, heeft de directie besloten dat Prenataal zwemmen voortaan elke dinsdagavond gegeven wordt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren