Katern

Video: ‘Eerste jubileummagazine Tennisvereniging Rijnhuyse voor Gerard van Beek, lid van het eerste uur’

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum presenteerde Tennisvereniging Rijnhuyse zondag 10 februari jl. haar jubileummagazine. Met hierin veel verhalen en vooral veel foto’s uit de rijke historie van de Nieuwegeinse tennisclub. Onze Jos van Vogelpoel war er bij en maakte bovenstaande videoverslag.

In 1969 is de vereniging (in het toenmalige Jutphaas) door 39 mensen opgericht en de tachtiger Gerard van Beek was één van hen. Op de drukbezochte jubileumreceptie in het clubhuis ontving hij daarom uit handen van sportwethouder John van Engelen, het eerste exemplaar van het magazine. Daarna was het aan de beurt aan de overige leden om een magazine te verkrijgen en vervolgens de vragen uit de pubquiz te beantwoorden.

Zeer geslaagd magazine en receptie
‘Het maken van het magazine was een tijdrovende maar fantastische klus, waar veel leden aan meegeholpen hebben’ vertelt Rijnhuyse-voorzitter Rick van Midde. ‘Op onze oproepen voor foto’s werd volop gehoor gegeven en zo konden we kiezen uit vele honderden foto’s. En het is fantastisch dat zoveel leden, maar ook oud-leden naar de club zijn gekomen om te proosten op ons jubileum.’

Sportief feest in juli
Naast de jubileumreceptie van 10 februari wordt ook op een sportieve manier invulling gegeven aan het 50-jarig bestaan van de club. De datum daarvoor is zondag 7 juli a.s. en momenteel is een werkgroep bezig om de activiteiten, bestemd voor alle leden, vorm te geven.

Gerard van Beek ontvangt het eerste exemplaar van de jubileummagazine

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren