Katern

Eerste inschrijving levert al ruim 1000 deelnemers op voor de Avond4Daagse

Na twee jaar afwezigheid, wordt dit jaar weer de Avond4Daagse in Nieuwegein gelopen. Wilt u nog meelopen, dan kunt u zich nog inschrijven op zaterdag 14 mei van 13.00 uur tot 15.00 uur, dit kan bij het Sport- en Evenementencomplex Merwestein.

Er kan gekozen worden uit drie afstanden, 5, 10 en 15 kilometer, de kosten voor deelname bedragen € 5,50. De eerste inschrijving leverde al ruim 1,000 deelnemers op, dus de animo om te lopen is nog groot in Nieuwegein.

Slotavond
De slotavond vindt altijd plaats met begeleiding van een zestal muziekkorpsen. De Coronapandemie heeft ook hier zijn impact niet gemist, de organisatie is lang opzoek geweest naar muziekkorpsen, maar heeft er maar één kunnen contracteren. De andere korpsen treden nog niet op of zijn zelfs gestopt. Verzoek is dus aan de deelnemers om de laatste avond zelf creatief te zijn en voor hun eigen begeleidingsmuziek te zorgen.

Toekomst
Voor 2022 ging het nog net, maar om de Avond4Daagse te behouden voor 2023 is de organisatie dringend opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Het vergt op jaarbasis slechts 5 avonden! Als je wil komen helpen, stuur dan een email naar de organisatie: a4dnieuwegein@hotmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk