Eerste informatie- en meewerkbijeenkomst ‘City made by you’!

De gemeente Nieuwegein houdt op dinsdag 11 december aanstaande de eerste Informatie- en Meewerkbijeenkomst “City made by You”. De bijeenkomst wordt gehouden in het theatercafé De Kom en begint om 19.30 uur. De gemeente heeft de ambitie om de binnenstad levendiger, aantrekkelijker en duurzamer maken. Doet u mee? City made by You!

De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor bewoners en ondernemers in de binnenstad (City) van Nieuwegein. Maar de binnenstad is van alle Nieuwegeiners, dus iedereen is van harte welkom. U krijgt informatie over de ideeën die er zijn voor de verdere vernieuwing van City Nieuwegein. Met name voor het Stationsgebied in City. Daar komt een modern knooppunt voor tram en bus met daarbij woningen en voorzieningen. De ideeën hiervoor liggen deels vast, maar bijvoorbeeld ideeën voor woningbouw en voorzieningen moeten nog verder worden uitgewerkt. Het is daarom mogelijk dat nog niet alle vragen beantwoord kunnen worden.

De gemeente nodigt iedereen uit om op 11 december mee te denken over de tijdelijke inrichting van het Stationsgebied tijdens de werkzaamheden. Ook in die fase is het belangrijk dat City en de winkels bereikbaar en toegankelijk blijven. U kunt zelf mee tekenen en door het gebied wandelen in Virtual Reality. Meld je aan door een e-mail te sturen naar: city@nieuwegein.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren