MOvactor neemt afscheid van de Maatschappelijke Stages (MaS)

Sinds 2008 heeft MOvactor het project Maatschappelijke Stage (MaS) onder haar hoede genomen. Maar omdat het MaS niet meer past binnen het aanbod van MOvactor is besloten om er per direct mee te stoppen. Stichting Pulse IJsselstein en het Vrijwilligershuis Nieuwegein zijn bereid gevonden om dit project te faciliteren. Maatschappelijke stages zijn voor middelbare scholieren verplicht. Stichting Pulse IJsselstein en het Vrijwilligershuis Nieuwegein zullen nu optreden als stagemakelaar.

Voorstellen nieuwe makelaars
De nieuwe stagemakelaars zijn Daniëlle van Basten (Stichting Pulse IJsselstein) en Karin Masereeuw (Vrijwilligershuis Nieuwegein). Mocht u dringende vragen hebben over MaS of met spoed een afspraak willen maken dan kunt u dit doen via mas@metdemasuitdeklas.nl.

MaSmarkt 2019 gaat niet door
De normaal in juni gehouden MaSmarkt zal dit jaar niet doorgaan. Er is te weinig tijd om deze markt nog te organiseren door Stichting Pulse IJsselstein en het Vrijwilligershuis Nieuwegein. Tijdens de MaSmarkt kunnen organisaties / verenigingen / initiatieven zich presenteren door in gesprek te gaan met de leerlingen. Het ligt in de bedoeling dat er volgend jaar weer een MaSmarkt zal worden georganiseerd.

Mocht u zomeractiviteiten hebben waarvoor u MaS-leerlingen wilt inzetten dan kunt u uw vacature mailen naar Karin en Daniëlle via mas@metdemasuitdeklas.nl. Zij zullen deze vacatures onder de aandacht brengen van de scholen, zodat leerlingen zich kunnen aanmelden. Vacatures in de nabije toekomst die nog extra onder de aandacht gebracht kunnen worden kunt u ook mailen. Deze vacatures zullen op Facebook gezet worden.

Nieuwe website en vacaturebank
Vanaf ca 1 juli aanstaande zal een nieuwe website met een nieuw vacaturesysteem gebruikt gaan worden door Stichting Pulse IJsselstein en het Vrijwilligershuis Nieuwegein.

One thought on “MOvactor neemt afscheid van de Maatschappelijke Stages (MaS)

  1. hessel

    het lijkt erop dat Movactor steeds minder gaat doen ? Wordt de subsidie dan ook verminderd en aan andere instanties gegeven?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren