Eerste impressie verbouwing P-West en tramstation in de binnenstad van Nieuwegein

De binnenstad van Nieuwegein gaat weer op de schop. Aankomende zaterdag vind het festival ‘City made by you’ plaats. Dan kunnen de inwoners komen kijken hoe de binnenstad van Nieuwegein verder vernieuwd wordt.

Wethouder Hans Adriani: “De vernieuwing van City heeft een tijdje stil gelegen. We pakken nu de draad weer op. De komende jaren investeren we in extra woningen, in het tram- en busstation en in de levendigheid van City. Bij het bedenken, maken en uitvoeren van plannen willen we nadrukkelijk de stad betrekken. Iedereen kan helpen met het verder vernieuwen van City Nieuwegein. De binnenstad is tenslotte voor álle inwoners.”

Aankomende zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur kunnen de inwoners van Nieuwegein beleven wat er gaat gebeuren met het tram station en het gebied P-West, daar waar nu een parkeergebied is en waar vroeger de makt werd gehouden. Kijk via een virtual reality bril naar hoe het gebied van het tram- en busstation er misschien uit kan gaan zien, wandel er doorheen en laat weten wat je ervan vindt. Wij hebben voor u alvast een eerste impressie. Deze ziet u op bovenstaande video.

Komt u zaterdag ook naar de binnenstad? Het motto is: “Samen bouwen we aan een levendig en aantrekkelijk City Nieuwegein. En dat doen we duurzaam!” Want help jij mee om City Nieuwegein de meest duurzame binnenstad van Nederland te maken?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren