Eenzijdig ongeval lijdt tot kleine kettingbotsing door kijkers

Op de Laagravenseweg in Nieuwegein is woensdagavond 30 december jl. een ongeluk gebeurd, met zeker één gewonde tot gevolg. Een auto raakte in volle snelheid van de weg en kwam hard in botsing met een verkeerspaal.

Het ongeluk gebeurde rond 20.15 uur op de afslag van de A12. De auto raakte van de weg, botste met de paal en kwam vervolgens tot stilstand op de andere weghelft. De bestuurder stapte uit, maar zakte vervolgens in elkaar en is daarna door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Direct na het ongeluk botsten nog eens drie auto’s op elkaar, vermoedelijk als gevolg van het kijken naar het andere ongeluk waarbij een bestuurder op zijn voorganger klapte. De inzittenden van deze auto’s bleven ongedeerd. Na het wegslepen van diverse auto’s door een bergingsbedrijf en het reinigen van het wegdek, kon de weg weer worden vrijgegeven voor al het verkeer. De politie doet onderzoek hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren