Een stralend Nieuwegeins dartstoernooi

Een stralend Nieuwegeins dartstoernooi, dat is de vijfde editie van ’t Kruikje Open Air Dartstournament geworden. Onder het genot van de warmste dag in 2012 (en in jaren!) is op de Herenstraat in Nieuwegein de lustrumeditie van het openlucht toernooi georganiseerd. Uit maar liefs 93 darters werden de Nederlandse selectiespelers Wesley Harms en Sharon Prins de winnaars. Ook ‘The Matchstick’ Co Stompe en ‘Robbo’ Gary Robson waren aanwezig om het aanwezige publiek te vermaken.

Het werd een gezellige en vooral sportieve dag in Nieuwegein. Rond half één begon het toernooi en zoals gepland werden met behulp van Gary, Co maar ook de Nieuwegeinse wethouder Hans Adriani om half zeven de prijzen uitgereikt. Gedurende de dag verzorgde tapperij ’t Kruikje de nodige drankjes en versnaperingen en vormden 20 dartsbanen, een gezellig terras en een groot opblaasbaar dartsbord het decor. Naast de bekende Nieuwegeinse darters kwamen er ook vele darters uit andere provincies, waaronder de winnaar Wesley Harms en Lakeside deelnemer Ron Meulenkamp. Hiermee kwam het aanwezige aantal (ex) Lakesidedeelnemers op vijf!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren