Een goed gesprek over geld met o.a. Jörgen Raymann in DE KOM

In de Nieuwegeinse ‘KOM OP! peptalkshow’ gaat theatermaker Oscar Kocken (bekend van o.a. Spijkers Met Koppen) op zoek naar wat er écht speelt en leeft in en rondom Nieuwegein. Blijf op de hoogte van de Nieuwegeinse verhalen en maak kennis met bijzondere inwoners uit de stad.

Bekende en onbekende Nieuwegeiners schuiven aan en brengen hun inspirerende verhalen voor het voetlicht. KOM lekker bij na het shoppen op de markt, elke laatste zaterdag van de maand, deze keer start de peptalkshow om 15.00 uur, live vanuit de kleine zaal.

In deze aflevering voert Oscar een goed gesprek over geld. Onder andere de schuldhulpverlening en 4youth komen aan bod. Ook is Jörgen Raymann te gast, die graag een bijdrage levert aan dit onderwerp. GINA VOCA en Yerassimo zorgen voor een – geheel in stijl – muzikaal intermezzo.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren