SP protesteert tegen verkeerde verkiezingsborden

In aanloop naar de verkiezingen voor de Provinciale Staten heeft de gemeente Nieuwegein verkiezingsborden geplaatst op verschillende plekken in Nieuwegein. In tegenstelling tot de gebruikelijke houten borden zijn dit keer metalen borden geplaatst. Die zijn erg sterk maar ongeschikt om posters op te plakken. De gladde bovenlaag maakt dat de lijm voor de posters erg snel loslaat.
De SP in Nieuwegein pakte dit probleem ludiek op en besloot haar boodschap kracht bij te zetten met verkiezingsgraffiti. De verf zal zeker blijven zitten en is weerbestendig. SP zal ook schriftelijke vragen stellen aan het college over de borden. Verzocht zal worden de borden van een hechtende laag te voorzien die ze weer bruikbaar maakt voor het plakken van gewone posters. Fractievoorzitter Stekelenburg van de SP: ”De gemeente heeft een taak om te voorzien in goede verkiezingsborden”.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: