Eén gewonde bij steekincident in woning aan de Villawal

Bij een steekincident in een appartementencomplex aan de Villawal in de wijk Merwestein is woensdagavond rond 20.35 uur één persoon lichtgewond geraakt. ‘Dat gebeurde tijdens een conflict in de relationele sfeer’, laat de politie weten. Na het incident in de woning is één aanhouding verricht.

Het slachtoffer, een vrouw, heeft verwondingen aan de arm opgelopen en is naar het ziekenhuis gebracht. ‘De verwondingen van het slachtoffer lijken niet heel ernstig’, zo laat een politiewoordvoerder weten.

De politie heeft een onderzoek ingesteld bij de woning om uit te zoeken wat er precies heeft plaatsgevonden. Het hofje tussen de twee appartementencomplexen aan de Villawal werden hierbij afgezet met een lint. Omdat het conflict in de relationele sfeer plaatsvond, doet de politie verder geen uitspraken over het incident.

One thought on “Eén gewonde bij steekincident in woning aan de Villawal

  1. BeBeBelg

    I was wondering what was going on, i was closing a building behind where this happened, i work in security, and when i was finished i drove past 3 (parked) police vehicles and 1 ambulance.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk