Een flexibele (bij)baan voor je zoon, dochter of jezelf? Het NBC Congrescentrum zoekt eventmedewerkers

Heb jij zoons, dochters, neven of nichten die de komende tijd goed willen bijverdienen naast het studeren? Of die op zoek zijn naar een parttime of fulltime baan? En zijn zij overdag, in de avonden of in de weekenden beschikbaar? Dan is het NBC Congrescentrum op zoek naar hen. Het familiebedrijf uit Nieuwegein zoekt namelijk versterking in de bediening, op- en afbouw, keuken of front-office.

Om het team uit te breiden zijn evenementenlocaties NBC Congrescentrum en Green Village op zoek naar nieuwe collega’s. Mensen die hospitality, collegialiteit en fun hoog in het vaandel hebben staan. “Hospitality zit in het DNA van onze familie”, zegt eigenaar Justin van Hooijdonk die met passie het familiebedrijf runt. “Dat maakt het NBC Congrescentrum een warm bad voor onze gasten én collega’s.”

Bij zowel het NBC Congrescentrum als Green Village worden er diverse zakelijke evenementen gefaciliteerd, zoals vergaderingen, trainingen, congressen en bedrijfsfeesten. Voor beide locaties zoekt het familiebedrijf nieuwe collega’s. Van keukenpersoneel en bedieningsmedewerkers tot eventbouwers en een online marketeer. Of je nu fulltime of parttime wilt werken, of op zoek bent naar een stage of een bijbaan. “Als je aan de slag wilt in een gezellig en hardwerkend team ben je bij ons van harte welkom”, zegt Justin.

Ervaring is een pre, maar gevoel voor gastvrijheid is belangrijker. “Hospitality is waar wij voor staan. Iemand die oog heeft voor onze gasten en er alles aan doet om ze in de watten te leggen, dat is wat we zoeken. Ongeacht je achtergrond, werkervaring of opleiding: bij ons krijg je de ruimte om jouw talenten te ontdekken.”

Zie jij jouw zoon, dochter of jezelf bij dit familiebedrijf aan de slag gaan in de bediening, op- en afbouw of de keuken? Of zoeken zij nog een uitdagende stage of een andere baan? Bekijk hier alle actuele vacatures en stuur ze door.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren