Een druk en opstandig kind? Zelf aan de slag

Loopt u al wat langer rond met vragen over het drukke en/of opstandige gedrag van uw kind? Zoekt u daar hulp en steun bij? Misschien is het project ‘Zelf aan de slag’ van de afdeling Preventie van Altrecht geestelijke gezondheidszorg dan iets voor u.

De zelfhulpcursus is bedoeld voor ouders van drukke en opstandige kinderen, die een steun in de rug willen bij het zelf leren omgaan met het gedrag van hun kinderen.

De cursus volgt u met behulp van een werkboek. Dit werkboek bestaat uit meerdere onderdelen met informatie, opdrachten en oefeningen, die u kunnen helpen inzicht te krijgen in de oorzaken van het drukke en opstandige gedrag van uw kind en hoe u er anders mee kunt leren omgaan.

In zes weken werkt u het werkboek ‘Een druk en opstandig kind? Zelf aan de slag!’ door, waarbij u elke week telefonisch contact met een persoonlijke coach heeft. Met deze coach bespreekt u de vragen die u hebt naar aanleiding van de tekst, de gemaakte oefeningen en opdrachten.

De afdeling preventie van Altrecht biedt u de mogelijkheid om met het project ‘Zelf aan de slag’ mee te doen. Belangstellenden kunnen zich telefonisch aanmelden voor de zelfhulpcursussen bij mevrouw Medema of de heer Mathot, afdeling Preventie van Altrecht, telefoon 030 – 699 91 50.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren