Katern

Een beginnersgids om te beginnen met handelen in CFD’s

In het tijdperk van de handel in cryptocurrencies zoals Bitcoin en het bezit van dure digitale activa, is er ook een andere vorm van digitale handel. Hiermee hoeft u geen dure activa te bezitten of een cryptomunt te kopen of verkopen. Het is CFD-handel. Het is een bron van passief inkomen. Contract For Difference (CFD)-handel is de beste derivaat van financiën in de digitale handelswereld. U investeert niets in CFD-handel en haalt er veel winst uit. Lijkt het onwerkelijk? Goed! Het is niet. We weten dat oplichters tegenwoordig overal zijn en mensen zijn tot nu toe genoeg voor de gek gehouden door de reclamebureaus die zeggen dat ze niets anders moeten investeren dan meer verdienen. Maar CFD-handel is de beste handelservaring die u zult hebben, waardoor u op een passieve manier geld verdient.

Avatrade

Als u goed bent in het maken van gissingen en uw voorspellingen blijken meestal juist te zijn, dan is dit handels derivaat iets voor u. Zelfs als u niet goed bent, is het niet schadelijk om dit uit te proberen, aangezien u geen activa investeert. Laten we samen lezen wat zijn CFD’s. En hoe je er geld mee kunt verdienen.

Wat is CFD-handel?
Contract For Difference (CFD)-handel is een vorm van digitale handel, maar zonder investering. De CFD-traders doen voorspellingen, pikken prijsbewegingen op en verdienen eraan. Als u een CFD-handelaar bent, verdient u met het prijsverschil. Het verschil komt voort uit het moment waarop u de deal met de klant sluit en wanneer de daadwerkelijke verkoop plaatsvindt. Dat verschil in bedrag zal jouw manier zijn om geld te verdienen. Hiervoor heb je een goed gevoel voor voorspelling nodig. De CFD-handelaren vergrendelen de deals tegen de lage prijs en voeren ze uit wanneer de prijzen op de markt het hoogst zijn, op deze manier krijgen ze veel geld. Je houdt alle soorten financiële markten in de gaten, van aandelen tot indices, grondstoffen, cryptocurrencies, forex-paren en aandelen. CFD-handel werkt op alle gebieden.

Hoe werkt CFD-handel?
Bij CFD-handel opent en sluit u een contract in de digitale markt. U kiest uw handels omvang, dat wil zeggen het aantal contracten dat u koopt of verkoopt. Als de algoritmen van de markt in uw voordeel werken, zal uw winst continu stijgen en als het tegen u werkt, kunt u verliezen.

Er zijn twee hoofdposities die u gebruikt bij CFD-handel; lang en kort. De longpositie is om te kopen en de shortpositie is om te verkopen. Als u denkt dat de marktprijzen zullen stijgen, kiest u de longpositie, u zult verdienen als uw voorspelling juist is. En als je denkt dat de marktprijzen gaan botsen, kies je een shortpositie en verdien je als het goed blijkt te zijn. In beide gevallen verlies je als de voorspelling fout gaat.

Mensen beschouwen handelen in CFD’s als een moeilijke, omdat het een risicovolle is. Uw voorspelling kan fout blijken te zijn, u kunt in een mum van tijd veel geld verliezen. De volatiliteit is erg hoog. Maar er zijn maar weinig platforms op de digitale markt die CFD-handel ondersteunen. Dit zijn op software gebaseerde platforms die geavanceerde technologie gebruiken om u te helpen bij het handelen in CFD’s. Als iemand u de volgende keer vraagt ​​wat CFD-handel is? Je laat hem deze gids zien.

Hoe handelt moderne software in CFD’s?
De software heeft hen geavanceerde technologie zoals kunstmatige intelligentie en machine learning bijgebracht. De eersteklas technologieën maken de handelservaring probleemloos voor de gebruikers, aangezien de meeste ook geautomatiseerd zijn. Dus zelfs als de persoon geen eerdere ervaring heeft met CFD-handel met die software, kan hij de digitale wereld op zijn kop zetten. De handel beslissingen worden genomen door de software. Alle gegevens worden in realtime getoond om gemakkelijk lange en korte beslissingen te nemen. De software geeft de gebruiker marktinzichten in de vorm van algoritmen. Deze algoritmen zijn de sleutels om in de digitale wereld te kijken en te kiezen wat nu te doen. MetaTrader 4 is een van die platforms die CFD-handel ondersteunt. U kunt de software van uw keuze kiezen door uw eigen onderzoek te doen. Sommige kosten wat geld om u de resultaten te geven en sommige zijn gratis. Doorloop het beoordelings gedeelte en bekijk de betrouwbaarheid van de Software en neem vervolgens beslissingen.

Voordelen van handelen in CFD’s

 • U bezit geen echte activa en toch verdient u geld met digitale handel.
 • Aangezien u geen activa bezit, bent u dus niet verplicht ten opzichte van die activa.
 • U ontvangt veel inkomsten uit de prijsbeweging van digitale activa.
 • Het is een handelssysteem met hefboomwerking.
 • De CFD-handelaar heeft ook geen zegelrecht.
 • Uw voorspelling moet correct zijn, ongeacht of de marktprijzen stijgen of dalen. Zolang uw voorspelling klopt, krijgt u uw winst.
 • U kunt het contract zo lang en zo kort aanhouden als u wilt.
 • Het is heel eenvoudig uit te voeren.
 • CFD’s werken wereldwijd, behalve in enkele landen zoals de VS. Dus waar ter wereld u ook bent, u kunt handelen in CFD’s. Verenigd Koninkrijk, Nederland, Singapore, Zwitserland, Italië, Noorwegen, Thailand, Zweden, Canada en nog veel meer landen ondersteunen de handel in CFD’s.

Nadelen van handelen in CFD’s

 • U moet betalen voor de spreads. Op deze manier haal je niet veel winst uit de korte zetten. Omdat de handelaar moet betalen voor in- en uitgangen en een deel van de winst daar wordt gebruikt.
 • Er is een zeer zwak regelgeving systeem voor CFD. Zoveel landen ondersteunen het niet eens en noemen het illegaal. Niemand heeft ooit moeite gedaan om te werken aan een goed onderhouden regelgevend systeem ervan. Daarom staat u er alleen voor met CFD-handel. Uw langdurige klantrelatie, reputatie en financiële positie tonen uw geloofwaardigheid.
 • De risico’s zijn zeer hoog. De liquiditeitsrisico’s en hefboom risico’s vereisen dat u 24/7 actief bent tijdens het handelen in CFD’s. Cloe en zelfcontrole houden u beschermd tegen risico’s.
 • Het is belangrijk op te merken dat CFD’s complexe financiële producten zijn en een grondige kennis van hun risico’s vereisen alvorens handelsactiviteiten uit te voeren. Voor degenen die liever niet in CFD’s handelen, hebben ze de mogelijkheid om aandelen te verhandelen binnen een aandelenhandel account.

 

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk