Katern

E-mail ‘gemeentegids’ niet van de gemeente Nieuwegein

Verschillende bedrijven in Nieuwegein hebben de afgelopen weken een e-mail gekregen over een internetadvertentie op de site van het bedrijf Gemeentegids.org. In de e-mail wordt gevraagd om een akkoord en om factuurgegevens. Deze mail komt NIET van de gemeente! Zo laat de gemeente Nieuwegein weten op haar website.

De genoemde organisatie is niet bekend bij de gemeente en heeft niets te maken met de gemeentegids die de gemeente Nieuwegein uitgeeft. De gemeente raadt bedrijven aan de e-mail zorgvuldig te checken en goed na te gaan of alles klopt.

Het is niet voor het eerst dat een organisatie zich voordoet als een partij die een gemeentegids uitgeeft namens de gemeente. Ook in december 2012 en 2004 werden ondernemers uit Nieuwegein benaderd door een externe partij voor het plaatsen van hun bedrijfsgegeven op hun site. De gemeente liet toen ook weten niets te maken te hebben met het bedrijf.

Twijfelt u aan de oprechtheid van dat wat u wordt aangeboden? Verifieer dit dat bij de gemeente is het advies. ’Wij adviseren bedrijven extra alert te zijn wanneer zij worden benaderd om een advertentie of vermelding in een gids goed te keuren of te betalen’ aldus de gemeente Nieuwegein toen in een reactie.

Dit zijn de gemeentegidsen van de afgelopen jaren uitgegeven door de gemeente Nieuwegein. Overigens kwam dit jaar de laatste uit namens de gemeente Nieuwegein

De bewuste e-mail d.d. 6 oktober 2020

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!