Gemeentegids Nieuwegein

De gemeente is ter ore gekomen dat ondernemers in de gemeente Nieuwegein worden of net zijn benaderd, door een bedrijf dat ten onrechte beweert namens de gemeente advertenties te werven voor een (digitale) (gemeente)gids of een andere (gemeentelijke) uitgave. Dit is pertinent niet waar!

De officiële gemeentegids ligt bijna bij de drukker! Als adverteerder weet u dat vertegenwoordiger, Dhr. Duncan van de Snee, altijd eerst telefonisch contact met opneemt om vervolgens op persoonlijke afspraak de mogelijkheden voor zowel de print- als de digitale gids en de Gemeentegids App voor te kunnen leggen. Tevens kan hij de aanbevelingsbrief van de gemeente daarbij tonen.

Voor de gratis vermeldingen van de verenigingen en instellingen wordt in eerste instantie altijd per mail contact gezocht door de afdeling Redactie van Akse Media.

Twijfelt u aan de oprechtheid van hetgeen u wordt aangeboden? Verifieer dit dat bij de gemeente! De medewerkers van de gemeente kunnen beamen dat Akse Media het enige bedrijf is dat in opdracht van en in samenwerking met de gemeente de officiële gemeentegids mag verzorgen.

Wij adviseren u extra alert te zijn wanneer men u benadert om een advertentie of vermelding in een gids goed te keuren of te betalen. Via Akse Media krijgen alle adverteerders na verschijning een bewijsexemplaar met bijbehorende factuur zodat gezien kan worden waarvóór betaald dient te worden. De gemeente Nieuwegein doet, voor wat betreft de print- en digitale gemeentegids en GemeentegidsApp, alleen zaken met Akse Media B.V.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk