DVD van koningsbezoek op 30 mei aan Vreeswijk

Er is veel vraag naar een DVD van het bezoek dat het koningspaar Willem Alexander en Maxima op donderdagmiddag 30 mei 2013 bracht aan het centrum van Vreeswijk in Nieuwegein. Van deze unieke gebeurtenis met historische waarde is nu een DVD opname beschikbaar. Deze kun je bestellen door een mail te sturen aan info@promare.nl (meld hierbij je naam, adresgegevens en het aantal). Je krijgt een bevestiging met het totaalbedrag.

Per stuk kosten de DVD tien euro en hierbij komen verzendkosten bij. Het totaalbedrag per DVD wordt dan EUR 11,-, over te maken op bankrekening 160370426 (van Promare) ovv ‘DVD koningspaar in Nieuwegein’. Daarna is de bestelling compleet (inclusief de mail) en wordt de DVD direct toegestuurd. Voor vragen over de DVD kun je terecht bij Raymond de Jong via het mailadres: info@promare.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren