Duurzame verlichting voor vestiging Nefkens Peugeot

De vestiging van Nefkens Peugeot in Nieuwegein is sinds afgelopen maand voorzien van nieuwe duurzame verlichting. Medio oktober is alle conventionele verlichting in het pand vervangen door energiezuinige led-verlichting. Het resultaat: een energiebesparing van meer dan 70%.

Steeds meer bedrijven en organisaties zijn zich bewust van de vele voordelen van led-verlichting, zo ook Nefkens Peugeot. Met het oog op duurzaamheid besloot het autobedrijf daarom om de vestiging in Nieuwegein te voorzien van nieuwe ledlampen. Medio oktober is daartoe, in samenwerking met Saled, alle verlichting in de werkplaats en showroom vervangen door led.

Duurzaamheid
In totaal zijn meer dan 100 nieuwe led-lichtbronnen geplaatst, gezamenlijk goed voor een energiebesparing van maar liefst 15.369 kWh per jaar. Ten opzichte van het oude verbruik betekent dit voor Nefkens een energiebesparing van meer dan 70%. Bovendien wordt de uitstoot van CO2 jaarlijks met 8.699 kg gereduceerd. Ter vergelijking; 435 bomen moeten een jaar lang groeien om deze uitstoot in hun biomassa op te nemen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren