Duurzaamheidsgesprek dinsdag 6 oktober

Er zijn al vele initiatieven om met schone/duurzame energie aan de slag te gaan. Maar wat kun je zelf doen? Wat is een ‘verstandige’ investering? Wat haalt het meeste rendement? Waar zijn andere inwoners in Nieuwegein en de regio mee bezig? Dit en meer vragen zullen dinsdag 6 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur aan de orde komen. Kom naar bibliotheek De Tweede Verdieping en maak kennis met verschillende inwonersinitiatieven uit de regio die hun ervaring delen op het gebied van Schone Energie.

‘We gaan in gesprek over wat je alleen of samen met anderen kunt doen om Nieuwegein op het gebied van energie duurzamer te maken. Een aantal initiatieven uit de regio dienen daarbij als inspiratie’ aldus de bibliotheek De Tweede Verdieping in het Stadshuis van Nieuwegein. Aanmelden is niet nodig maar wordt wel op prijs gesteld.

Het duurzaamheidsgesprek wordt elk jaar begin oktober in Nieuwegein gehouden in aanloop naar de Dag van de Duurzaamheid, die dit jaar op vrijdag 9 oktober valt. De organisatie van deze gesprekken is een samenwerking tussen het netwerk Samen Duurzaam Nieuwegein, Bibliotheek De Tweede Verdieping en de gemeente.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren