Dure schoonmaakmachine gestolen in Nieuwegein

Als een medewerker van een bedrijf aan De Liesbosch in Nieuwegein vanuit huis de bewakingscamera’s van het bedrijf checkt, ziet hij dat een schoonmaakmachine niet meer op zijn plek staat. Hij blijkt gestolen.

Op bewakingsbeelden van het bedrijf is te zien dat in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 oktober kort na 02.00 uur iemand in beeld komt die de machine steelt. De verdachte, vermoedelijk een man, fiets naar het hek en maakt de bovenkant los. Zijn werk wordt even onderbroken als er een auto langsrijdt. Om niet op te vallen, loopt hij met zijn fiets naar de weg. Daarna fietst hij snel weer naar het hek en begint aan de onderkant. Als het hek open is loopt hij direct naar het apparaat. Daar gaat hij met wat kabels in de weer en even later duwt hij het apparaat het terrein af.

SIGNALEMENT
Verdachte
– vermoedelijk een man
– normaal postuur
– zwarte jas met capuchon met lichtkleurige bontrand
– donkere broek met lichte streep op zijkanten bovenbenen die -opvallend- via de heuplijn naar de rugzijde naar elkaar doorlopen
– handschoenen

De machine is een professionele hogedrukreiniger en is rond de 3000 euro waard. Een flinke schadepost voor het bedrijf en daarom moet deze dief gevonden worden. Heeft u een idee wie er achter deze diefstal zit? Geef uw tips door via 0800 – 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

2 thoughts on “Dure schoonmaakmachine gestolen in Nieuwegein

  1. Floyd

    Waarom komt deze melding zo laat in beeld? Ik kan me zo voorstellen dat niemand nu nog weet wat hij in oktober heeft gezien.

    1. Martin Reijmerink

      Politie doet eerst zelf onderzoek. Bij doodlopen onderzoek schakelt zij vaak dan pas hulp in van het publiek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren