Katern

Duo signeert boek bij de Bruna op Cityplaza

Het duo Hans van den Pol en Bettina Drion zullen zaterdag 19 september aanstaande aanwezig bij Bruna op Winkelcentrum Cityplaza. Zij zullen dan hun boek ‘De Engel en de Adelaar’ signeren. Uitgangspunt van deze roman is het waargebeurde verhaal van de verzetsheldin die in het huis van Drion gewoond onderduiken, maar werd verraden door de NSB-buurman. De baby overleefde de oorlog gelukkig.

Van den Pol en Drion besloten samen ‘De Engel en de Adelaar’ te schrijven, een boek geïnspireerd op de keuzes waar vrouwen als de moeder van de baby voor geplaatst werden, en de gevolgen ervan. Het is een filmische oorlogsroman en een schurend liefdesverhaal ineen, met in de hoofdrollen een joodse vrouw en een Oostenrijkse SS’er. Behalve in Nederland speelt het verhaal zich af in België, Duitsland en Oostenrijk.

Inmiddels hebben de auteurs een aantal lovende recensies over ‘De Engel en de Adelaar’ ontvangen en ook Bruna Nieuwegein is enthousiast. ‘Een intrigerende roman, een aanrader om te lezen’, volgens boekverkoper Monique Maton. Bettina Drion en Hans van den Pol zijn tussen 14.00 uur en 16.30 uur aanwezig bij de Bruna op Cityplaza aan het Plein 1.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren