Drugsdealer aangehouden in Nieuwegein

Zaterdagmiddag 28 april jl. heeft de politie van Nieuwegein een drugsdealer aangehouden in de binnenstad van Nieuwegein. Hij werd opgemerkt door medewerkers van Stadstoezicht. Zij zagen de jongeman op de stoep rijden met zijn brommer. Kort daarna merkte zij ook op dat hij een pakketje gaf aan iemand. Hierop namen de medewerkers contact op met de politie omdat de situatie zeer verdacht was.

De medewerkers van Stadstoezicht hebben de bestuurder van de brommer direct staande gehouden om hem te bekeuren voor het rijden met zijn brommer op de stoep. Toen de politie arriveerde zette de jongeman het op een rennen. Na een korte achtervolging door de politie en de medewerkers van Stadstoezicht kon de man worden aangehouden.

Op het bureau bleek de man geen rijbewijs te hebben en in zijn zak zat een grote hoeveelheid hennep, verpakkingsmateriaal en een klein weegschaaltje. Materialen die duiden op het dealen van drugs. De man is verhoord en moet zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

De vondst

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren