Katern

Drie nieuwe trainers voor schoonspring afdeling Aquarijn

Johan Hasselnook, Kirsten Veltman en Esther Poort zijn de drie nieuwe trainers van de afdeling schoonspringen van zwemvereniging Aquarijn uit Nieuwegein. Johan, Kirsten en Esther zijn oud-springers van Aquarijn en speciaal voor hen is er door de vereniging een op maat gemaakte cursus gegeven zodat ze trainer konden worden bij hun oude zwemvereniging. In vier middagen werd er tijdens de cursus veel aandacht besteed aan de praktijk gevolgd door 20 stagedagen.

‘Deze cursus liep van september t/m december en is afgesloten met een reeks opdrachten. Zo moesten de kersverse trainers popduiken en reddend zwemmen, van een deel van de lessen moesten voorbereidingen- en evaluatieformulieren worden ingeleverd en moest er een club-aciviteit georganiseerd worden. Eind december hadden ze voor de springers van 12 jaar en jonger een speciale winterwedstrijd georganiseerd’ zo laat Angelique de Vroome weten aan onze redactie.

Nadat alles met goed gevolg was afgerond kregen Johan, Kirsten en Esther hun hun KNZB-bevoegdheid voor trainer 2 en geven inmiddels les bij de schoonspring afdeling van Aquarijn. ‘We zijn trots op deze jonge mensen die zich zo actief inzetten voor het schoonspringen’ aldus het bestuur van Aquarijn.

Johan Hasselnook, Kirsten Veltman en Esther Poort met hun diploma

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren