Katern

Download hier het programmaboekje van de Lijfstyleweek in Nieuwegein

Van 16 tot en met 24 september wordt de Lijfstyleweek in Nieuwegein gehouden. Een week vol leuke activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur, bewegen, eten en nog veel meer. Het hele programma is nu bekend en kun je je aanmelden voor een of meer activiteiten.

In de bibliotheek is er bijvoorbeeld de workshop Het blije brein. Met dit keer als thema: train je brein, hersengymnastiek voor senioren om mentaal fit te blijven. Ook vindt er een ouder-kindochtend XXL plaats voor alle ouders met kinderen van 0 tot en met 3 jaar. Tijdens die ochtend kunnen mama’s en papa’s gezonde hapjes maken met de kleintjes, aan yoga doen en naar een voorlezer van de bibliotheek luisteren.

De Lijfstyleweek wordt georganiseerd door het Lijfstyle-netwerk Nieuwegein. Dit netwerk van bibliotheek, gezondheidscentra, welzijnsorganisatie MOvactor, GGD en SportID ondersteunt Nieuwegeiners om aan een gezonde leefstijl te werken en laat ze zien hoe ze door kleine dingen op te pakken in het dagelijks leven, uit kunnen groeien tot een veerkachtiger persoon.

Veel mensen berichten ons dat zij het programmaboekje niet hebben ontvangen. Hij zou bijgevoegd moeten zitten bij het plaatselijke sufferdje, maar veel mensen hebben hem dus niet gekregen. Daarom is hij vanaf nu hier te downloaden voor onze lezers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren